Krediler

Kuveyt Türk Hac ve Umre Giderleri Finansmanı

Sponsorlu Reklamlar

Katılım bankacılığının lokomotiflerinden biri olan Kuveyt Türk, müşterilerine Hac ve Umre Finansmanı sağlıyor. Bu makalemizde Kuveyt Türk Hac-Umre Finansmanı hakkında bilgiler verdik. Kuveyt Türk hac ve umre kredisi özellikleri nelerdir? Kuveyt Türk umre kredisi ve Kuveyt Türk Hac kredisi başvurusu için istenen belgeler nelerdir? Kimler Kuveyt Türk umre kredisi alabilir? Kimler Kuveyt Türk hac kredisi alabilir? Hac ve umre kredisi veren bankalar hangileri? Cevapları öğrenmek için yazımızı okuyabilirsiniz.

Kuveyt Türk hac ve umre kredisi özellikleri nelerdir?

Kuveyt Türk’ün Hac ve umre masrafları için verdiği bu kredinin özellikleri şunlardır:

  • Kuveyt Türk hac kredisi ya da Kuveyt Türk umre kredisi için 48 aya kadar vade yapılıyor.
  • Kuveyt Türk sağladığı bu finansman için %1,20 oranında kar payı alıyor.
  • Sağlanan finansmanın binde beşi tutarında kredi tahsis ücreti alınır.
  • KKDF (Kaynak Kullanımı Destekleme Fonu) ve BSMV (Banka Sigorta Muamele Vergisi) adı altında kesintiler de yapılmaktadır.
  • Bu özelliklere baktığımızda bu kredinin herhangi bir ihtiyaç kredisinden farklı olmadığını görüyoruz. En azından bu kredi için, kar payının normal faizden bir farkı yok gibi gözüküyor.

Kimler Kuveyt Türk umre kredisi alabilir? Kimler Kuveyt Türk hac kredisi alabilir?

Bankalarla herhangi bir ödeme sorunu olmayan (kredi notu), düzenli gelir sahibi ve 18 yaşını doldurmuş herkes bu krediden faydalanabilir. Hac ve umre giderleri finansmanı alabilmek için hizmet aldığınız şirketin, Diyanet İşleri Başkanlığı’nın yayınladığı umre için yetkili acente listesinde yer alması gerekir. Bu listeyi aşağıdaki başlıkta bulabilirsiniz.

Diyanet umre için yetkili acentalar listesi

Umre finansmanı alabilmeniz için hizmet aldığınız acentanın bu listede olması gerekir. Umre kredisi alma açısından, acentanızın bu listede olması önemlidir. Diyanet umre için yetkili acentalar listesi için bu bağlantıya tıklayın.

Diğer Bankaların Kampanyaları

Kuveyt Türk dışında Hac ve umre kredisi veren bankalar şunlardır:

Yukarıdaki bankaların isimlerine tıklayarak daha ayrıntılı bilgi öğrenebilirsiniz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu